Nieuws

Het laatste nieuws, gewijzigde openingstijden en alle aanbiedingen van mijnTafel Roosendaal.

 

 

NIEUW: dagprijzen vervangen weekprijzen

05-10-2015

Huurders opgelet! Vanaf 5 oktober 2015 gaan de weekprijzen op de schop. Wij gaan namelijk over op dagprijzen. Je huurt een tafel al vanaf €2,99 per winkeldag. 

Kies de hoogte van jouw huur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw voordelen op een rij:

  • Jouw huurderspakket op maat
  • Flexibele huurperiode
  • Duidelijk en overzichtelijk
  • Voordelig langer huren voor een betaalbare prijs
  • Met minder huur meer opbrengst genereren

mijnTafel Roosendaal is nu vier maanden open en komt hiermee tegemoet aan de wensen van de huurders. Ervaar zelf hoe jij van jouw huurperiode een succes kan maken en vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Wij kunnen jou  adviseren om de beste optie te kiezen. Heb je opmerkingen of vragen, laat het dan ook weten. Samen werken wij aan de groei van ons winkelconcept.

Reserveer direct!

 
line

Workshop Servetten techniek

28-08-2015

mijnTafel Roosendaal organiseert op 26 september een workshop servetten techniek. Je leert dan hoe je met servetten allerlei materialen kan decoreren. De workshop kost 5 euro en dit is incl. koffie en materiaal. Meld je aan via roosendaal@mijntafel.nl of via het aanmeldformulier in de winkel.

 
line

mijnTafel Roosendaal zoekt creatievelingen

29-06-2015

mijnTafel Roosendaal zoekt mensen die iets leuks te delen hebben met anderen in de vorm van een workshop. Dus kan je van niets iets maken, heb je een leuke hobby die je wilt delen, maak je sieraden, manden, bonbons of alles in de breedste zin des woords. Wij vinden het leuk als je dat bij ons in de winkel wil doen en wij bieden je de ruimte in onze koffiecorner aan om te gebruiken. Meld je aan via FB of roosendaal@mijntafel.nl.

 
line